Екипът на Помисли!Бг е съставен от амбициозни, млади и образовани хора, които искат да предоставят различни мнения, анализи и публикации свързани с обществения, икономическия и политическия живот в България. Ще търсим добрите примери и ще се опитваме да ги споделяме с нашите читатели. Смятаме, че добрите примери винаги трябва да бъдат показвани и поощрявани.

През годините сме имали възможността да посетим различни страни и да се сблъскаме с различни култури. Тези наши пътешествия повишиха знанията и мирогледите ни. Имали сме възможността да сме сблъскаме с лицемерието на англичанина, необразоваността на американеца, студеното и отдръпнато отношение на немеца, топлото гостоприемство на турчина, деградацията на нидерландеца, красотата на Италия и много др.

Следваме идеята, че обществото се нужда от различна гледна точка. Целта е да бъдем безпристрастни и да не изневеряваме на стила си.

Определяме се като родолюбци. Но нека да направим разликата между родолюбец и националист. Вторите за нас не са родолюбци, не са и националисти – та кой родолюбец би гледал чуждия интерес пред този на Родината?

Поради тази причина тук ще откриеш някой истини, които вече знаеш, но някак си пренебрегваш..