Добре дошъл на нашата страница!

Ние сме екип от млади, амбициозни и образовани хора, които искат да предоставят различни мнения, анализи и публикации свързани с обществения, икономическия и политическия живот в България.

Част от нас са горди възпитаници на ПУ “Паисий Хилендарски”, а други на СУ “Св. Клиемнт Охридски”.

През годините имахме възможността да обиколим различни страни и да се сблъскаме с различни култури. Тези наши пътешествия повишиха знанията и мирогледите ни. Някой от нас живееха в чужбина, но в последствие обърнаха поглед към България и се върнаха отново. Сблъскали сме се с лицемерието на англичаните, необразоваността на американеца, студеното и отдръпнато отношение на немеца, топлото гостоприемство на турците, деградацията на холандците, красотата на Италия и много др.

През последните години успешно развиваме своите професионални кариери и стремгалво се изкачваме по кариерните стълби. Професиите ни позволяват да се срещаме с различни хора от цялата страна. Сблъскваме се с най-различни житейски неволи и мъки.

Определяме се като родолюбеци. Но нека да направим разликата между родолюбец и националист. Вторите за нас не са родолюбци, не са и националисти – та кой родолюбец би гледал чуждия интерес пред този на Родината?

Поради тази причина тук ще откриеш някой истини, които вече знаеш, но някак си пренебрегваш..